Els tractaments d’odontologia estètica són els mateixos que sempre fem, però aquí s’apliquen especialment on l’estètica és el principal problema. Funció i estètica són sempre la prioritat.

El tractament estètic més senzill és l’emblanquinament dental.

Clinica Dental Quart - Odontologia Estetica 01

Són tractaments sense efectes secundaris excepte una lleugera sensibilitat transitòria. Tots els gels d’emblanquinament són d’ús exclusiu per dentistes, a causa de la concentració necessària de peròxid de carbamida o d’hidrogen per decolorar (blanquejar) les dents. Concentracions menors tenen una efectivitat relativa i altres productes no són efectius. Les sessions poden fer-se en la consulta o en domicili amb estricte seguiment.

Quan necessitem col·locar rehabilitacions usem fundes, carilles o incrustacions de zirconio (mecanitzats, d’ajustos excel·lents) i d’uns resultats estètics immillorables.

Clinica Dental Quart - Odontologia Estetica 04

Clinica Dental Quart - Odontologia Estetica 03

Clinica Dental Quart - Odontologia Estetica 02

Pot ser necessari modificar la forma o l’estètica dental amb composites, en diverses capes, per aconseguir el resultat més natural possible.

Clinica Dental Quart - Odontologia Estetica 05

Clinica Dental Quart - Odontologia Estetica 06

En tots els casos, es fa un diagnòstic previ de les necessitats i s’intenta visualitzar els resultats abans de començar el tractament adequat.